A Violetta koncert (augusztus 29. Budalest Aréna) playback-es lesz?
Azt sosem mondják meg előre :D:D
Nézd meg a korábbi koncertjeit videón. Én nem ismerem ezt a Violettát, de olyan bíbör féle fiatal, akkor biztos lehetsz benne, hogy playback lesz.
Szerintem a legtöbb az tátogás lesz, de én akkor is élvezni fogom :)
Pl. a milánóinál is a Podemosnál Tini teli torokból énekel Jorge meg alig nyitja ki a száját. Azért ez picit gyanús XD
Szia!
Igen, valószínűleg playback lesz. A milánói koncerten elsőnek nem nagyon akartam elhinni hogy nem az lesz, sőt, a Disney és a Violetta stáb is azzal hitegette a népet, hogy élő, "saját" ének lesz. Kissé gyanússá vált nekem az egész, a hajlítgatások, melyeket még akkor is hibátlanul csinálták, mikor a fejüket rázták. Azthiszem, hogy csak néhány dalnál van ilyen. Ahogyan észrevettem Jorge (León) a saját vagy duettes dalainál playback nélkül énekelt, míg Tininek (Violetta) a Podemos dalnál egyértelműen ezt a "sorsot" adták, ugyanis a hangja teljesen ugyanolyan tiszta a sok "Ciao Milano" vagy "Mindenki velem" ordítozások után. A playbackelést a Veo, Veo dalnál vettem észre, azaz akkor hittem el, ugyanis az teljesen a klipbeli változat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!