Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy csinálják ezt a rajzolópr...

Hogy csinálják ezt a rajzolóprogramokkal?

Figyelt kérdés
Többször is néztem videókat arról, hogy miként rajzolnak különböző paintekkel az emberek. Sokat kísérleteztem én is, de még mindig nem értem, hogy amikor egy másik layert megnyitnak, és azon elkezdik kiszínezni (nem kitölteni, kiszínezni!) az üres részeket,többször is átmennek a körvonalon, de nem fedi be a szín a fekete körvonalt. Ezt hogy csinálják? Bevallom, még nagyon kezdő vagyok, de ezt azért szerintem mindenképpen meg kell tudnom. A válaszokat előre köszönöm! :3

2015. jan. 2. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy az új layert az első alá teszik? Vagy a blending mode más.

Pl. photoshopnál van egy pár féle: [link]

gondolom más programokban is vannak hasonlók.

2015. jan. 2. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A kontúr a legfelső layer, a körvonalakon kívül legyen minden transparent azon a rétegen. Olyan, mintha papírból kivágnád a körvonalat, aztán a színes részeket alá tennéd különböző papírokon. Ahol ki van vágva, ott látszik, mi van alatta. Remélem így érthető. :)
2015. jan. 2. 20:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! c:
2015. jan. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!