Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol lehet szerezni ilyen kártyát?

Hol lehet szerezni ilyen kártyát?

Figyelt kérdés

A 8:00-tól kezdődik.

https://www.youtube.com/watch?v=Uk87TwhE2w4

Mi a neve a kártyának?

A Választ Előre Köszönöm ! ! ! ! !

2015. jan. 1. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Bűvészbolt.
2015. jan. 1. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Megnéztem minden bűvészboltot a neten, de nem találtam.

Ezért kérdezem a nevét, hátha úgy megtalálom!

2015. jan. 1. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Rising card deck a neve.

De különböző technikák léteznek a rising card trükkre. Az olcsóbb paklik ( [link] nem ezzel a módszerrel működnek.

Ezt a ragasztós megoldást a kártyabolt.hu árulta egy darabig, elég drágán, fekete Shadow Masters paklival.

[link]

2015. jan. 2. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Inkább vegyél egy csomag (4-5 db van egy csomagban) "Loops" by Yigal Mesika. Ez egy nagyon vékony (ha nem tudja a néző hogy mit keressen) láthatatlan gumi. A trükk ugyan az csak bárhova vissza lehet rakni a kártyalapot és a paklit lehet kölcsönkérni is. Jó minőségű a gumi én 1 éve 1db-ot használok és még nem szakadt el.

Ha mégis ilyet szeretnél akkor olcsón és könnyen lehet készíteni csak damil, valami nehezék, dupla oldalú ragasztó és egy kicsit vastagabb (hogy legyen tartása) papír (+persze néhány lap ami a gimmick része lesz).

Rendelni meg külföldi oldalakról lehet de a szállítás akár 6000Ft is lehet ami szerintem nagyon sok... (Ellusionist.com , Theory11.com , Penguinmagic.com)

Itt egy tutorial ha a "Loops" nevű eszközzel szeretnéd csinálni: https://www.youtube.com/watch?v=ipyufLnzMbg

"Loops"-ot bármelyik bűvészboltban kapsz.

2015. jan. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!