Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tumblr-ön sok magyar van?

Tumblr-ön sok magyar van?

Figyelt kérdés

Úgy értem sokan használják magyarországon? Szeretnék egy blogot indítani elsősorban magyar emberek számára (mivel ugye magyarul írnék), de nem vagyok benne biztos hogy lenne rá kereslet mivel ugye ha jól tudom akkor ez egy amerikai oldal és minden angolul van, mineki angolul ír stb.

Ha nem akkor rudnátok valami más oldalt ajánlani ahol lehet blogolni? (blogspot nem jött be)

Köszönöm a segítséget!

(Ui. Boldog Új évet mindenkinek!:D)

17/F

2014. dec. 31. 15:07
 1/6 anonim válasza:
Rengeteg ismerősöm van aki ezt az oldalt használja,szerintem megér egy próbát,ha nem jön össze,akkor próbálkozz máshol.Neked is boldog új évet!
2014. dec. 31. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg magyar van fent :D
2015. jan. 1. 06:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan használják:)

Ha megcsináltad, linkelhetnéd:)

2015. jan. 1. 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor csinálok :D Utolsó: rendben :)
2015. jan. 2. 20:48
 5/6 anonim válasza:
Rengetegen vannak magyarok.Én 2148 embert követek abbol 2000 magyar:)szóval érdemes csinálni.nagyon sok magyart láttam
2015. jan. 3. 18:18
 6/6 A kérdező kommentje:

(Nem tudtam, hogy kitegyem e ide a linket vagy csak privátban írjam le... hát végül csak kiteszem. Írhatnál/tok véleményt. Mindjuk nem sok minden vam és még én sem vagyok biztos a tartalomban, a témában és abban hogy mi is lesz belőle. Egyelőre még nem vagyok biztos a kinézetben sem.. de majd még fejlesztek rajta. XD Szóval: grimesus.tumblr.com

Bármilyen kritikát meghallgatok Azért annál bővebb legyen hogy "sz*r". Lehet,hogy az és az is marad de na...

2015. jan. 4. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!