Ismer valaki egy jó logisztorit?
Illetve tudok is egyet:
Tegnap este a fürdőkádjában holtan találták Miss Brownt. A holttestet Mr. White fedezte fel az ablakon keresztül, az udvarból.
- Mondja el pontosan, mi történt! - Szólította fel a felügyelő, amikor kikérdezte.
- Tegnap meg akartam látogatni Miss Brownt - kezdte Mr. White. - Amikor becsengettem, senki nem nyitott ajtót. Kopogtattam is, de erre sem kaptam választ. Valahogy éreztem, hogy baj történt, ezért megpróbáltam erővel kinyitni az ajtót, de nem sikerült, ezért körüljártam a házat, hátha valamelyik ablakon át megpillantom a hölgyet. A nappaliban senki nem volt, és a konyhában sem. A fürdőszobaablak erősen be volt párásodva, nyilván a forró fürdővíz gőzétől. Letöröltem a tenyeremmel, és benéztem az ablakon. Akkor láttam meg Miss Brown-t holtan a fürdőkádban fekve.
- Ön hazudik - mondta a felügyelő. Vajon honnan tudta ezt ilyen biztosan?
(Megfejtés: A fürdőszobaablak csak belülről lehetett bepárásodva, Mr. White tehát ezt semmiképp nem törölhette le kívülről!)
Egy másik:
Szemes felügyelőt kihívták egy különös esethez. A fürdőszobájában holtan találták a házmesternét. A férje találta meg, amikor hazaért, az asszony ott feküdt a padlón feküdt, az erei felvágva mindkét csuklóján. Szemes felügyelő gondosan megvizsgálta a helyszínt. Semmiféle vágószerszámot nem talált. A padló kicsit vizes volt, de hát ez nem meglepő a fürdőszobában.
- A feleségem erősen depressziós volt - mondta a házmester. - Mindig féltem, hogy egyszer öngyilkos lesz. Csak azt nem értem, mivel csinálta.
- Azt hiszem, én tudom - mondta a felügyelő.
Tényleg, hogy történt?
(megfejtés: az asszony egy darab jéggel vágta fel az ereit, ami azután elolvadt, ez volt a tócsa a padlón)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!