Milyen kritériumok alapján tervezzek karaktereket a regényemhez?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 13:18
1/6 anonim válasza:
Ha ezt ennyire tervezgetni kell, inkább bele se fogj.
Akinek tehetsége van az íráshoz, annak ez magától jön.
Ami nem megy, ne erőltesd!!! Annyi más hobbi van, amivel pénzt is kereshetsz vagy sikeres lehetsz.
Miért kell az írással szenvedned akkor?
2/6 anonim válasza:
Hát, én maximálisan egyetértek az előttem szólóval. :/
Ha ezt tervezni kell és itt kérdezed hogy mi alapján, akkor neked ez nem megy. Aki ír, annak megszületik a sztori a fejében a karakterekkel együtt. Ezt nem nagyon lehet elmagyarázni annak, akinek nincs tehetsége hozzá. Csak ne csináld, rendben? :D
3/6 anonim válasza:
Jesszus, már ez is így megy?
Ha pénzt akarsz keresni, menj dolgozni! Ne erőltesd az írást, ha a lényegét sem érted.
az ilyen erőltetett regények, esküszöm még rosszabbak mint a twilight!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. még valaki?
2014. dec. 22. 13:56
5/6 anonim válasza:
Ez nem egészen így működik....te inkább keress magadnak más hobbit :)
6/6 A kérdező kommentje:
igazából már megvannak nagyjából csak múltkor láttam egy olyan oldalt ahol egy csomó kérdést leírtak. ez azért nagy segítség. Én meg nem találom az oldalt és szeretném alaposan megtervezni a szereplőket.
2014. dec. 22. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!