Mit csináljak nyáron a legjobb barátnőmmel? (többi lent)
8.osztályosok vagyunk,jövőre nem egy suliba fogunk már járni,ezért azt találtam ki,hogy nyáron sok szórakoztató dolgot csináljunk ketten,hogy emlékezzünk örökké egymásra.!Tudom,hogy még korai,de a felvételi,nyelvvizsga,ballagás stb. miatt nem lesz ezekre időm:) Előre is NAGYON-NAGYON köszönöm az ötleteket.
Még annyi,hogy 14 évesek vagyunk és Budapesten kellenének ezek a dolgok:))
Sziia! Szerintem azért iskolán kívül is találkozhattok:)
De talán mondhatok pár hasznos dolgot ;) Könnyebb így, hogy Pesten laksz:) Ha nyárról van szó akkor:
-Menjetek el stranda
-Csak úgy plázázni
Nem tudom mikor van a születésnapotok, de ha közel a nyárhoz, akkor
rajt shoppingolni!!:))
-Egyszerűen csak menjetek el egy közeli fagyizóba/cukrászdába!
-Menny át hozzá (vagy forditva) nézzetel egy filmet, popcornnal:))
-Egy nagyszerű jégkása mindig jól jön:)
-Tartsatok FILM MARATONT!! (jobb mint csak egy film) twilight, stb.
-Aludjatok egymásnál:)) PÁRNACSATAA, KAJACSATAA!! (Remélem nem gyerekes még a párna és a kajacsata) :)
-Mindketten hozzátok el a parfümjeiteket és menny át hozzá (vagy forditva) és csak fújjatok ruhákra/magatokra és a végén szagoljatok csak!
-Csináljatok ketten ilyen mersz vagy mersz stb. Videókat (nem muszáj youtube-ra feltenni) ;)
-Találjatok ki egy dalt és énekeljétek az utcán vagy legyen csengőhang:))
-Írjatok bakancs listát :D
-Csináljatok úgy kaját, hogy ti találjátok ki a receptet:DD
-Egymilliárdnyi közös kép minden pillanatról ;)
-Régi képeket nézzétek meg! (Gyerekkori, közös kép, stb.)
-Rúzs puszi a tükörre:)) Írhattok is rá :))
-Kezdjetek el egy ÚJ sorozatot nézni és minden nap nézzétek(én sem néztem idáig, de most a barátnőmmel közösen nézünk) ;)
-Telefonbetyárkodás :"DD
REMÉLEM SEGITETTEM, MOST CSAK ENNYI JUTOTT ESZEMBE, DE JÓ IDŐTÖLTÉST, REMÉLEM SOKAT FOGTOK SZÓRAKOZNI :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!