Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Több kérdésem is lenne, csak...

Europafan kérdése:

Több kérdésem is lenne, csak türelmem nincs kivárni a fél órákat, úgyhogy lent leírom mindet. Aki csak egyre tud válaszolni, azt is szívesen hallgatom! (Kell kérdőjelet raknom, úgyhogy:? )

Figyelt kérdés

1. Van egy kérdés, ami régóta foglalkoztat, nem csak engem, barátaimat is: van két név, amit nem tudom, hogy kell kiejteni. Leigh és Jade. (Csábításból jelesen)

2. Az osztályomban minden lány különféle színészeket és sztárokat kinéz magának, aztán engem faggatnak, hogy helyesek-e, de nekem egyik se tetszik. Fura, de én nem tudom azt mondani egy olyan emberre, hogy helyes, akit nem ismerek (ez minden téren igaz). A nyálfiúktól amúgy is kiütéses leszek, de akkor sem értem. Normális, ha én csak akkor tudok véleményezni egy fiút, ha jellemileg ismerem? (14/l) Mindenki furának néz emiatt...

3. Miért van az, hogy szinte minden blog nyálfiúkról szól, és szinte minden "író" angol nevet ad a története szereplőinek? Én szeretek írni, de nem szerelemről és mindig magyar szereplőnevekkel.

4. Ismerek valakit, akit nagyon nem bír senki az osztályban, próbálok vele kedves lenni, de mindig eszembe jut, hogy milyeneket szokott mondani/csinálni, és egyszerűen megvaltozik a hozzáállásom, inkább nem beszélek vele. Hogy küzdhetném ezt le?

Előre is köszi!

2014. dec. 19. 18:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!