Melyik rubik versenykocka a jobb, DaYan V ZhanChi vagy Moyu Aolong v2?
Hmmm nehéz. Én anno Zhanchival kezdtem, nagyon szerettem, most Aolongom van és ezt is szeretem. Ami mindenképpen az Aolong mellett szól, hogy sokkal kevesebb a poppolás, mint a Zhanchinál. Ami a Zhanchi mellett szól, hogy elvileg kevesebbszer van corner twist. Mondjuk nekem az Aolongommal sem volt túl sok. Mind a kettő nagyon gyors kocka, corner cutting, ha külön nézzük, akkor ugyanolyan körülbelül, de az én stílusomhoz jobban illik az aolong, olyan érzésem van egy rendes oldásnál, mintha az aolongnak jobb lenne.
Igazából mind a kettő kiváló kocka. Ha mostanában kezdted a kockázást (gondolom igen, különben nem kérdeznéd ezt az igen gyakori kérdést), akkor eléggé mindegy, melyiket választod, mert a kocka fogja kialakítani a továbbiakban a stílusodat. Egyikkel sem jársz rosszul. Én mindkettőt kiraktam több ezerszer, és ha mondjuk ellopnák ezt a két kockámat, szerintem aolongot vennék ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!