Miért van az, hogy egy goa bulin szimpatikusabb emberek vannak, mégis drogoznak?
Először voltam goa partyn, a progressive zene nem volt rossz, de azt se mondanám, hogy hú de tuti volt. Amiket itthon hallgatok goa zenéket, azok valahogy jobban bejönnek, amikben több a szöveg, amik lightosabbak.
Nagyon tetszett, hogy az emberek közvetlenek voltak, mosolyogtak, és őszintébb, értelmesebb arcokkal találkoztam, de nem értem, miért kell drogozni? Mert pl. én alapból mosolygós vagyok és figyelek a társaimra, de azt nem értem, hogy az ottani emberek alapból vagy a drogtól lesznek ilyen kedvesek? Úgy gondolom, hogy amiket csak különféle szerekkel lehet jobban élvezni, az nem tökéletes. Mert ha drogoztam volna, biztos nekem is jobban tetszett volna a buli, de inkább választottam, hogy tudatos maradjak végig, így is tudtam élvezni, bár a zene lehetett volna jobb is. Sajnálom, hogy ennyire szimpatikus emberek járnak ilyen bulikba, viszont egy drogosban én sajnos sosem fogok tudni őszintén megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!