Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam páromnak...

Melyiket válasszam páromnak évfordulóra? 60 lövés 5 féle fegyverrel, vagy 80 lövés 3 féle fegyverrel?

Figyelt kérdés

El szeretném vinni lőni egy lőtérre, két féle ajánlatot találtam de egyáltalán nem értek hozzá, nem tudom melyik éri meg jobban?

[link]

[link]

Szerintetek?

2014. dec. 10. 09:08
 1/5 A felhasználó ***** válasza:
Ha érdekelnének a fegyverek, én biztos az 5 félét választanám.
2014. dec. 10. 09:15
 2/5 anonim válasza:
Szerintem az első.
2014. dec. 10. 10:21
 3/5 anonim válasza:
Szerintem az elsőt. Több fegyver, több élvezet...
2014. dec. 10. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem akarok okoskodni.

De szerintem ez nem az igazi, egyiknél sem igazán nagy a fegyverválaszték.

Ha tudsz egy picit többet szánni rá, akkor keresd meg őket:

[link]

2014. dec. 11. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elsőnél az a probléma hogy az 5 fegyverből 4 csak pisztoly az 5. pedig géppisztoly. (az is csak .22-es és nem is géppisztoly mert gondolom hogy félautomata) Az lenne az igazi ha lehetne pisztollyal, karabéllyal és puskával is lőni.

Ha "fegyverb*zi" szemszögből nézem a dolgokat akkor inkább a második. Ott ugyanis van egy puska, egy géppisztoly (ami gondolom szintén félautomata) és egy pisztoly is.

Szerintem az lenne az igazi ha megtudnád hogy milyen fegyverrel (fegyverekkel) lőne szívesebben és akkor aszerint válogatni.

2014. dec. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!