Ti milyen "fajta" történteket írnátok? 13/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretek meséket/történeteket írni, csak nem tudom hogy milyen fajtát írjak most. pl.: szerelmes, kaland, állatos... Normális kérdéseket szeretnék hogy hátha kapok valamilyen inspirációt!2014. dec. 9. 14:29
1/5 anonim válasza:
Ha itt kell megkérdezned ne írj, ihlet nélkül semmit sem ér az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, csak kimerültem mert már írtam állatosat, múmiásat és már szerelmes regényt is csak nem tudom hogy most milyet írjak, mert semmi nem jut az eszembe.
2014. dec. 9. 14:42
3/5 Rbomb válasza:
Írj sci-fi jellegűt.Az tetszeni fog a fiúknak pl.Találj ki valami főhős lényt a világűrben aki bizonyos szituációkba keveredik.Vagy pl.:Saját magadrol egy aranyos kis kedves emléket,történetként megírva kis állatokkal megszemélyesitve.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi ez nagyon tetzsik
2014. dec. 11. 15:46
5/5 Rbomb válasza:
Szívesen sok sikert a fantázia világában.Csak ügyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!