Unatkozom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már kettőkor hazaértem, megtanultam, karácsonyi ajándékokat készítettem, de most nagyon unatkozom. Könyvem nincs (mindent olvastam), edzésem csak holnap lesz, a barátaim mind szakkörökön vannak, az öcsém gépezik a sorozatoknak amit szeretek meg megnéztem az összes részét ami eddig ki jött. Mit csináljak?2014. dec. 8. 16:22
1/2 A kérdező kommentje:
13/L
2014. dec. 8. 16:23
2/2 anonim válasza:
Olvasd újra a kedvenc könyved, keress egy oldalt/blogot ami a te érdeklődési körödről/köreidről szól, egyél valamit és nézz közbe tv-t, ha nincs kajád menj el a boltba és vegyél, moss hajat, keress egy új énekest, bandát akinek hallgathatod a zenéit, nyomtass képeket és plakátold ki a szobádat velük, regisztrál instagramra és kövesd be a kedvenceidet, regisztrálj starity-re és szerkessz adatlapot, keress télies háttérképeket, játssz a gépen, chatelj, tanulj programozni, keress karácsonyi ajándékokat, tanulj helyettem a kőzetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!