Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mesterkiadó + érmeforgalmazók...

Mesterkiadó + érmeforgalmazók miért ilyen nemnormális "szektások"?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy nem értik meg, hogy nem kérek semmit :-)

Ezeket kőkeményen megbüntetném,,az se normális ,aki ilyen helyre megy dolgozni és embereket rángat bele ebbe az örökkésorozatgyártó könyvcsomagokba stb...ami soha el nem fogy és csak nyomatják őket ha kell ha nem.

A minap felhív egy mesterkiadós bácsi :-) és rég töröltettem magam a rendszerből és jön hátulról, hogy törzsvevője vagyok és most 60% akció meg egyebek,,,erre mondom: Köszönöm nem kérek semmit! Majd, mint aki teljesen hülye, meg se hallja és eltartva a telefont a fülemtől pár percig darálta a mondandóját!Tényleg ennyire hülye,aki itt dolgozik??? Szintén 1 mesterkiadós szám a másik telefonon 2 hónapig hívogatott, nem vettem fel,,,mire elszakadt a cérna és kénytelen voltam én közölni velük, hogy még 1 hívást kapok zaklatásért feljelentést teszek. Így hagyták abba. Őrület, hogy szép szóra semmi hatás???

2014. dec. 4. 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!