Nekem szétszedve volt a leggyorsabb, bár 30 éve nem próbáltam...
:D
Kinyitod az ajtót-kirakod-becsukod az ajtót.
:D
úgy kell hogy először a fehéret kell utána a sárgát majd a középső sort
bármelyik oldalt nézed a középső kocka mindig marad a helyén aköré kell építeni a többi részt :)
sok sikert!
Elméletben, ha profi szinten csinálják, akkor a Zborowski-Bruchem-féle módszer a leggyorsabb. Habár nem hiszem, hogy sokan vannak a világon, akik az egészet ismerik fejből.
Amit sokkal könnyebb haladó szintre elvinni, de majdnem ugyanolyan hatékony, az a Fridrich módszer.
Wow utolsó, ez most komoly? Nézz utána a dolgoknak, mert nagy marhaságot mondtál. A Fridrich rettenetesen lassú? Akiket csak ismerek, mindannyian Fridrichet használják (azok közül elég sokan 10 alatti időkkel), 1 embert ismerek, aki Roux-val is gyorsan rak. Valóban, az utolsó európai bajnok Roux-val rakta (amúgy messze nem rakott európai rekordot, mert az európai rekord 5,55, neki meg 6,98 volt a legjobb rakása), de ekkor figyeltek fel szélesebb körben erre a módszerre (nem is tudok másról, aki versenyszerűen ezt használja Európában, és kiemelkedő eredményeket ér el). A 10 alatti idők kb 95%-a Fridrich-chel lett rakva. Mind a két jelenlegi világrekorder Fridrichet használja, WV, SV, COLL kiegészítő algoritmusokkal. Előtte akik rekordokat tartottak (tehát mondjuk 2009 előtt), mind Fridrichet használtak, mert egész egyszerűen akkor a Roux még egy kis módszer volt, amit elég kevesen ismertek. Nem azt mondom, hogy a Roux nem lehet gyors, mert láttam már 15 alatti Roux rakást (interneten 10 alattit is), de amit mondtál, h az összes 8-10 alatti rakás Roux-val történt, az egy nagy adag b.romság. Épp az ellenkezője. Ha valaki 10 alatti időt lát, biztonsággal felteheti a kisujját, hogy Fridrichet látott és nem Roux-t.
(amúgy meg megtanulhatnád, ha már ezt a módszert használod, h nem [roux]-nak ejtik, hanem inkább [rú]-nak, mert francia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!