Ti nem csalódtatok mostanság az új Videómánia részekben?
Figyelt kérdés
Nekem ez az egész a Majkás videójával kezdett és már előtte is éreztem, hogy már 10 éveseknek csinálja a videókat és már nagyon nem olyan mint régen. Teljesen áttért amit utált még évekkel ezelőtt. Szerintetek? Ja és nem a következő GYK-s videóban akarok benne lenni!2014. nov. 29. 11:19
1/8 anonim 

válasza:

Hát nemtudom, én imádom a videómániát, régen tényleg hosszabbak voltak a videók, de én nem "csalódok" benne :)még mindíg szeretem a humorát :D lehet hogy kezd belefáradni amúgy, ki tudja...
2/8 NagyMedve2003 

válasza:

Dancsó péter meg engedte?
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem is jobb volt régen, most már sok poénja erőltettetnek tűnik. Én inkább Hollywood Hírügynökséget nézek.
4/8 anonim 

válasza:

Második nagyon jól bizonyítottad, hogy milyen emberek nézik. 4 szavas mondatból a felét nem tudod leírni helyesen, de ugrasz a Dancsós kérdésekre hogy egy gyenge mémmel nyalizz neki.
5/8 NagyMedve2003 

válasza:

telefonról írtam és nem néztem a helyes írást ha meg nem tetszik a videómánia akkor ne nézd (és ha lesz helyes írás hiba akkor bocsi)
6/8 NagyMedve2003 

válasza:

Ja és ne is nézed mert nincs humorod de nem is csodálkozok azon hogy szereted majkát ja és nem csalódtam benne :) ugyan úgy szeretem!
7/8 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz egy ilyen válasz, hogy Dancsó Péter megengedte?
2014. nov. 29. 21:09
8/8 Kuroneko2003 válasza:
Szerintem még mindig a régi! :) Mostanság az emberek csak addig néznek egy videóst amig jók a poénjaik. Utána meg levannak tojva. De én minden részt százszor már megnéztem xD. És még mindig röhögök rajtuk mint egy retardált hülye! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!