Cosplay/Egy kis segítség kellene! /Cosplay Hol tudnék ilyet szerezni?
Szeretném cp-zni Matt-et a Death note-ból, de nem tudom , hogy a szemüveget hogyan kaparintsam meg...néztem angol oldalakat de nagyon drága a rendelés és azt hiszem magyar oldalon nem is volt ilyen szemüveg... Gondoltam még az úszószemüvegre, de olyat sehol se találtam...
Szóval ha valaki tudna segíteni az kérem iiiiiiiiirjon.. Előre is köszönöm
Ha kimész conra, rád ugrom >u< <3
Nos, és akkor következzék a válaszom. Tavaly én is cp-ztem azt a drága embert, és nekem is a szemüveggel volt a legnagyobb problémám, így hát végül magam csináltam egyet. Linkelek képet róla [link] (Igen, itt éppen lány Mattnek öltöztem. >///<) Talán nagyjából látszik a felépítése. Fém üdítős dobozból készítettem őket, ollóval megfelelő alakúra vágtam azokat az... izéket, amikben a lencse van, lyukakat vágtam a lencsék helyének, befestettem az egészet ezüst akrilfestékkel, középen összetűztem egy kisebb darabbal - szintén a fémdobozból. :'3 A lencséket pedig sárgás árnyalatú, keményebb irattartó fóliával helyettesítettem, amiket azt hiszem, ragasztópisztollyal ragasztottam be. És ugye ehhez az egészhez kapcsoztam még egy gumiszalagot. :D És mindez tök jó, ha az ember így, a fejére tolva hordja, de rendesen viselni nem igazán lehet, mert a fém szél szétnyomja az arcot, és a fólialencséken nem túl jól lehet kilátni. Akkoriban még elég gáz voltam cosplay készítésben, szóval tökéletesen elégedett voltam ezzel is, mert nem tudtam mást kitalálni. xD Most viszont azt mondanám, hogy ugye létezik egy dekorguminak nevezett anyag (olyasmi, mint az egéralátétek, hobbiboltokban lehet kapni egész jó áron), szerintem abból is tudnál valami hasonlót csinálni, és még kényelmes is lenne, habár nem mondhatom biztosra, mert dekorgumival még soha nem dolgoztam.
Mindenesetre sok szerencsét neked, és ha esetleg a téli conra így jössz, készülj fel egy megrohamozásra. >u<
És ha van kérdésed, nyugodtan írj. ^^
Yaaaay! Arigatou gozaimasu!
Ez az ötlet nagyon sokat segített :)és tapasztalattal is bővülte...sajnos téli conra vagy az anime karácsonyra nem fogok eljutni..de talán egyszer össze futunk :) (aranyos a cosplayed :3 )
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem. :) Remélem, hogy akkor egyszer tényleg összefutunk.
(És köszönöm. ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!