Tudnátok véleményezni a blogom?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég, készítettem egy blogot és érdekelne mások véleménye róla,hogy eddig milyen,mit lehetne rajta javítani. Elõre is köszönöm a válaszokat. :)
2014. nov. 22. 21:06
2/4 A kérdező kommentje:
Ha ez nem szarkazmus volt, akkor köszönöm, de inkább a blogom véleményezése érdekelne.:)
2014. nov. 22. 21:50
3/4 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon fogtam fel, hogy mi a történet lényege(ha van ilyen egyáltalán), és a második bejegyzés elolvasása után feladtam. Lehet, hogy ezt viccesnek, vagy szellemesnek szánod, de ki kell ábrándítsalak, hogy nem az.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, felfogtam, hogy neked ez nem tetszik, és elfogadom (bár ezen nincs mit elfogadni). De a ki kell ábrándítsalak szöveg az komolyan fantasztikus volt. Nem, nem viccnek szántam, és special azért mert neked nem tetszik nem kell kijelenteni, hogy szörnyű. SZÁMODRA az,de nem feltétlen mindenkinek.
2014. nov. 29. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!