Meddig menjek el üvegezésnél?
Hello!
14 vagyok, lány, és most a haverjaimmal elkezdtünk üvegezni.
Olyan vegyes társaság vagyunk, valakinek már vagy 5 pasija/csaja volt, valakinek egy se.
Nekem még nem volt, nem is csókolóztam, tehát nem tudom, meddig menjek el, és hogy a szájrapuszi az csóknak számít-e.
Szerintetek?
Tudod üvegezni a Magyar nyelvben azt jelenti hogy ablakba ajtóba üveg táblákat vágnak és rögzítik.
Úgy látszik nálatok nincs az ablakban üveg hogy ilyen sötét van. Üvegezzétek be!
Ameddig akarsz szerintem,miért tőlünk kérdezed. Szájrapuszi az nem csók...
Amúgy 14 évesen még divat az üvegezés?Kicsit idejétmúlt dolog már szerintem :)
1. válaszoló: Tudom, hogy mit jelent az, hogy üvegezés, de tudod van egy olyan játék is. Sajnálom, ha ez neked nem esett le, csak azt hittem, elég ismert a játék ahhoz, hogy Te is ismerd.:)
2.válaszloló: Köszi! Ja, még most is "divat".:)
De, a szájrapuszi is csók, mivel a nyelves sokkal újabb találmány, mint a sima.Filmekben/Sorozatokban szinte soja nem látunk nyelves csókot, akkor most az is csak szájrapuszi?Á, badarság...
Egyébként 1-2 csók egy haverral még simán belefér.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!