Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Meddig menjek el üvegezésnél?

Meddig menjek el üvegezésnél?

Figyelt kérdés

Hello!

14 vagyok, lány, és most a haverjaimmal elkezdtünk üvegezni.

Olyan vegyes társaság vagyunk, valakinek már vagy 5 pasija/csaja volt, valakinek egy se.

Nekem még nem volt, nem is csókolóztam, tehát nem tudom, meddig menjek el, és hogy a szájrapuszi az csóknak számít-e.

Szerintetek?

2010. jan. 29. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Tudod üvegezni a Magyar nyelvben azt jelenti hogy ablakba ajtóba üveg táblákat vágnak és rögzítik.

Úgy látszik nálatok nincs az ablakban üveg hogy ilyen sötét van. Üvegezzétek be!

2010. jan. 29. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

Ameddig akarsz szerintem,miért tőlünk kérdezed. Szájrapuszi az nem csók...

Amúgy 14 évesen még divat az üvegezés?Kicsit idejétmúlt dolog már szerintem :)

2010. jan. 29. 16:07
 3/5 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Tudom, hogy mit jelent az, hogy üvegezés, de tudod van egy olyan játék is. Sajnálom, ha ez neked nem esett le, csak azt hittem, elég ismert a játék ahhoz, hogy Te is ismerd.:)

2.válaszloló: Köszi! Ja, még most is "divat".:)

2010. jan. 29. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én biztos nem csókolgatnék senkit a barátomon kívül. De hát te tudod neked még mi fér bele...
2010. jan. 29. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

De, a szájrapuszi is csók, mivel a nyelves sokkal újabb találmány, mint a sima.Filmekben/Sorozatokban szinte soja nem látunk nyelves csókot, akkor most az is csak szájrapuszi?Á, badarság...

Egyébként 1-2 csók egy haverral még simán belefér.;)

2010. máj. 16. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!