Milyen szórakozóhelyek vannak ma (csütörtökön) nyitva Budapesten?
Barátnőmmel el szeretnénk menni egy olyan helyre ma, ahol még nem voltunk, de nem tudjuk, hova. Tudna segíteni valaki, milyen helyek vannak ma nyitva?? :D Diszkóra gondolunk!
A felsoroltakban már voltunk: Kraft, Ötkert, Peaches & Cream, Trafiq, UriMuri.
Nagyon szépen köszönöm előre is :)) 19/L
Morrison's? Mi oda járunk időnként,egész héten nyitva van. A Jászaira szoktunk járni,de a többi is nyitva van azt hiszem. Szeretem,mert 5 tánctér van,mind más stílus,és 9-ig Óccsó' a pia. Ja,és 18 a korhatár,ami külön szimpatikus,mert nincs tele gyerekekkel. És van karaoke,amit én csak hallgatni szoktam,mert így mindenki jobban jár. :D
26/N
Köszi a gyors választ, oda mennyi a belépő?:) Igen az mindenképp pozitív ha 18+-os. Bár csütörtökönként szerencsére nem is nagyon járnak középiskolások bulizni, mert pénteken iskola van. Nekem és barátnőmnek olyan az órarendünk, hogy pénteken nem kell bemennünk egyetemre egyáltalán :)
(Ha még valaki tud más helyet is, szívesen fogadjuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!