Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen szórakozóhelyek vannak...

Milyen szórakozóhelyek vannak ma (csütörtökön) nyitva Budapesten?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel el szeretnénk menni egy olyan helyre ma, ahol még nem voltunk, de nem tudjuk, hova. Tudna segíteni valaki, milyen helyek vannak ma nyitva?? :D Diszkóra gondolunk!

A felsoroltakban már voltunk: Kraft, Ötkert, Peaches & Cream, Trafiq, UriMuri.

Nagyon szépen köszönöm előre is :)) 19/L

2014. nov. 20. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Morrison's? Mi oda járunk időnként,egész héten nyitva van. A Jászaira szoktunk járni,de a többi is nyitva van azt hiszem. Szeretem,mert 5 tánctér van,mind más stílus,és 9-ig Óccsó' a pia. Ja,és 18 a korhatár,ami külön szimpatikus,mert nincs tele gyerekekkel. És van karaoke,amit én csak hallgatni szoktam,mert így mindenki jobban jár. :D

26/N

2014. nov. 20. 15:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ, oda mennyi a belépő?:) Igen az mindenképp pozitív ha 18+-os. Bár csütörtökönként szerencsére nem is nagyon járnak középiskolások bulizni, mert pénteken iskola van. Nekem és barátnőmnek olyan az órarendünk, hogy pénteken nem kell bemennünk egyetemre egyáltalán :)

(Ha még valaki tud más helyet is, szívesen fogadjuk!)

2014. nov. 20. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hiszem,9 előtt ingyenes. Utána is csak 500 ft. De érdemesebb 9 előtt menni,mert utána elég húzós árak vannak. Mi ha megyünk,8ra ott vagyunk és 9ig beiszunk. Akció olyan is van,hogy 10 koktél 5000 ft. 9 után már drágább.
2014. nov. 20. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Morrison's Liget, Kolor, Kiosk is talán, Corvintető, Instant, Doboz
2014. nov. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!