Hát először is ivásról. Igyál sokat. Akkor vagy partner. Meghívhatsz idegent is inni. Beszélgetsz vele. Nem muszáj őszintének lenni. Aztán ha társasággal vagy akkor ezt velük csinálod. Ugrálsz a zenére vagy beszélgetsz. Szóval kb mint egy grillezés csak sok az idegen.
2014. nov. 20. 13:02
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de ezen kívül miről szól? Biztos van magának a fesztiválozásnak egy mélyebb lényege, életérzése. Nyilván valakinek csak ennyi, de van aki többnek gondolja? Nyugodtan írhat, akinek más szemszögből közelíti meg a témát. Komolyan érdekel ez az egész. Mélyebbről.
2014. nov. 20. 15:15
3/7 anonim válasza:
erröl nem lehet mit mesélni az érzés a társaság az ember és a pillatnatnak élés ha elmész egyre megtudod ezt csak ugylehet nemlehet szavakkal leéirni:)
2014. nov. 21. 21:13
4/7 anonim válasza:
ha már valaki csak piával tud egy fesztivált élvezni akkor már alapból gondok vannak ott :) mindenképp nyitottnak kell lenned hisz idegenekkel fogsz együtt bulizni. mélyebb lényege nem hinném hogy lenne max annyi hogy érezd jól magad, megismerkedsz új emberekkel és együtt tomboltok a zenére. elég jó. de amúgy igen, ezt át kell élni, nem mesélni és úgy megtudni
2014. nov. 23. 18:59
5/7 A kérdező kommentje:
Már voltam fesztiválon. Kétszer. Volt, hogy élveztem és vitt a zene, de volt, hogy nem sikerült elkapnom a hangulatot és kívül állónak éreztem magam.
Arra próbálok rájönni, hogy mi ennek a kulcsa. mert van, hogy valamikor borzasztóan különcnek érzem magam a tömegben és magányosnak. És csak azt látom magam előtt, hogy ez egész felületes.
2014. nov. 23. 20:54
6/7 anonim válasza:
Nekem az jön le a válaszaidból, hogy ellazulnod kellene. A fesztivál számomra azt jelenti, hogy kiszakadni a hétköznapi közegből és ott kiereszteni a gőzt. Érezni a szabadságot, és élvezni a kedvenc zenéimet.
2014. dec. 7. 01:38
7/7 anonim válasza:
Hallani előben azokat a számokat amiket az elmúlt évben napi szinten hallgattál a laptopodon, és élőben játszanak a kedvenc bandáid, dj-id, ikonjaid akik a hétköznapjaid részévé váltak. Nekem ez adja meg az alaphangulatot, nem az hogy részeg vagyok non-stop, úgy szerintem nem lehet átélni.
Persze más ez ha pl szegedi vagy és SZIN-re mész, vagy debreceniként Campusra, mert az olyan hogy ott van az összes ismerősöd, és isztok, de egy Szigetnél, Voltnál, Soundnál sokkal jobban átjön az érzés :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!