Tudtok olyan hosszabb társasjátékokat, amiket családdal lehet játszani, valamint 20 évesen és 40 évesen is egyaránt élvezhető?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 20:15
12/14 anonim válasza:
Kartyajatekbol a Solo szerintem jo, ha sokan vagytok, szeretjuk a Gazdalkodj okosan-t is. :)
13/14 anonim válasza:
A klasszikus Monopoly vagy a Risk mindig nyerő. Egyébként nem tudom ismered-e a Civilization PC-s játékot, táblásban is élvezetes.
14/14 anonim válasza:
Hotel és a Gazdálkodj Okosan mind jók, Monopolyval nem sokat játszottam és hogy őszinte legyek, nem nagyon tetszett, de sok embernek igen, tehát egy próbát megér.
Kártyában meg... hát az én szüleim utálják és hülyeségnek tartják, a címe Dominion... deck builder gyakorlatilag, szerintem elég élvezetes, pláne ha többen vagytok. Mi még csak 4-en tudtuk játszani max, úgy nagyon jó volt, 3-an sem volt rossz, bár erre azt hiszem csak egyszer, talán kétszer volt példa. 2-en pedig... hát ha nincs más :D
Egyébként itt nézz körül, jó a részletes keresője és vásárlói értékelések is vannak a játékok alatt, meg persze ismertető, ami általában elég tömör és lényegre törő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!