Ti szilveszterre mit szogtatok venni és menyiért (tüzijáték, petárda, sikoly) ilyenekre gondolok?
Nem tilthatják be,mert uniós szabvány.
telepeket,rakétákat,római gyertyákat.
Azt,hogy mennyiért azt nem írom ide ki,mert megesznek érte a többiek,de egy évben egyszer van és ekkor mindig gyűjtögetek év végére pénzt erre és nem sajnálom rá kiadni.
A kutyákat meg hagyjuk azokat isbe lehetne tiltani Ennyi erővel,mert végig pisilik,sz@rják a parkokat,játszótereket ahol kis gyerekek is szoktak játszani.
A negyedik válasz irójának ;)
nem tudom anyuka vagy e vagy apuka de amit irsz :D nemtudom mitől félsz ;) én 94 ben születtem gondolhatot mi volt itt akkor mega petárdák és társaik szoltak rendesen és az elsőn laktunk ;) nos anyukám nem hisztizett mint te pedig akkor is tilos volt tehát senkit nem érdekelt lehet e használni ;) tudta hogy ez egy ilyen nap és megoldotta a védelmet lehuzta a redőnyt és ennyi nem lyött be a petárda felsirtam de öregem mikor nem sir fel egy csecsemő .az év további 356 naplyában is felsirtam ne gyere a sokkos baromságoddal mondom régen 94-98 ban olyan petárdázások voltak mégse lettem sokkos ;) és leginkább csak nagyon hangos petárdák mentek nem tüzijátékok anno ;) nekem az erkölcsöt megtanitották hogy panelba semmi féle kutyát és más álatot nem szabad tartani ugy ahogy van állatkinzás ;) mert tér kell neki és ez igy igaz .mai szülők nagyon beszariak amint látom ;) egész europában mindenféle petárda a legnagyob hangerejüek is használhatók egész évben ;) papám imádta a tüzijátékokat pedig átélt egy háborut meg a mamámnak se volt vele balya szoval hogy is van ez ? és ne felejtsd el minnéljobban tiltják annál jobban használják :)
Hatvan felé közeledem. De voltam fiatal is ám! Életem első negyven évében tűzijáték augusztus 20-án volt a Gellérthegyen. Petárdáról nem is hallottam.
Azért nem volt sem a gyermekkorom, sem a fiatal felnőtt életem szomorú, eseménytelen.
Én nem vagyok sem kutya, sem kisgyerek. De én sem tudom elviselni azt az őrületet, ami szilveszterkor van. Nem érdekel, kinek mire van pénze, mire nincs. Ám az én alkotmányos jogom sérül akkor, amikor ezek a semmi emberek tízezreket durrogtatnak el.
Kaján öröm ébred bennem, a besült rakétáktól, meg amikor olyan köd van, hogy semmit sem lehet látni.
Az sem volt nagy öröm, amikor az év első napján 15-20 petárdát szedtem össze a kertből a sérült fák, bokrok, kerti bútorok mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!