Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen egy szórakozó helyen a...

Milyen egy szórakozó helyen a buli hogyha hatalmas tömeg van (az üzemeltető szilveszterkori tömegre számol kb 900fő)?

Figyelt kérdés
Múlthéten voltam először szórakozó helyen buliba nem éreztem jól magam de ez azért is lehet mert csak 3 haveromat ismertem és párhét múlva lesz az én szalagtűző after party és megrémültem mikor megtudtam hogy ilyen nagy tumultus lesz szerintetek ilyenkor van értelme bulizni menni?

2014. okt. 31. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi. Otthon kell maradni, ott nem taposnak halálra!
2014. okt. 31. 21:05
 2/3 anonim válasza:
a saját szalagavatód afterja mégis más lesz, mivel ott lesznek az osztálytársaid is, szerintem nem lehet kihagyni mivel ez az első és egyetlen szalagavatód..
2014. nov. 15. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:
végül elmentem a tömeg végül úgy elviselhető hogyha mindenhol ismerős arcokat látsz
2014. nov. 19. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!