Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szegedi Jate szórakozó egységn...

Szegedi Jate szórakozó egységnél szokott-e elővételi lehetőség lenni a jegyek terén?

Figyelt kérdés
November 28. lesz Punnany Massif buli, és nem szeretnénk lemaradni, tudván hogy szegeden elég sokan szeretik..(Többen mint ahányan beférnek..) :D

2014. okt. 30. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ez szervezőktől függ, de mivel más helyen is van, ezért nyilván itt is kérik majd, hogy lehessen elővétel.
2014. okt. 30. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Bulikra általában nem, koncertekre változó..

Facebook esemény van, ott nézted, hogy ki van-e írva, hogy lehet-e venni előre?

Szerintem telefonálj nekik oda simán, én pl. az IH-t zaklatom naponta most, hogy mikortól lesznek Depi koncert jegyek :D

2014. okt. 31. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
legutobb mikor májusban volt (máj.12:D) lehetett elővételben venni. asszony meg is vette:) szoval szerintem érdemes bemenni. de ha nem vagy 16 akkor felejtős.:D
2014. nov. 10. 20:05
 4/5 anonim ***** válasza:
voltál?
2014. dec. 1. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Persze.. Voltam!

Vettünk elővételben jegyet, és elmúltam már 16.. :DD

2014. dec. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!