Blog segítség?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit..szerintetek butaság lenne egy olyan blog oldalt nyitnom ahol különféle történeteket teszek ki amiket Én írtam? Szeretek írni szóval lenne mindennap mindenféle történet..Lenne esetleg aki olvasná?! Akit érdekel?2014. okt. 29. 11:45
1/6 anonim válasza:
Engem érdekel, szerintem csináld meg:)
2/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne! Ha megcsinálod küldj linket!! :):)
3/6 A kérdező kommentje:
Juuj köszönöm :) Akkor már megéri elkezdeni..Sajnos csak holnap tudom elkezdeni, mert akkor leszek gepközelben! Akkor holnap küldöm is a linket..Remélem ha elkezdem akkor is ilyen lelkesek lesztek <3
2014. okt. 30. 11:26
4/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne:D majd ha elkezdted küld linket:)
5/6 A kérdező kommentje:
Helóó :) Valaki lenne társ a blogban?! Nem mindennap érek rá ezért olyan egy társ segítsége jó lenne :)
2014. okt. 31. 10:45
6/6 anonim válasza:
Első vagyok elküldöd a linket?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!