Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Petárda szlovákiában többi...

Petárda szlovákiában többi lent SOS?

Figyelt kérdés
Komáromnál át érünk a hídon és ott mindjárt szoktak árulni petárdákat, tüzijátékokat stb...az lenne a kérdésem, hogy ott 100db zöld petárda mennyibe kerülhet, és mikortól lehet ott vásárolni ilyeneket?

2014. okt. 28. 10:23
 1/5 vyrob ***** válasza:
nos általában 1 vagy 2 euróért megvan ez 300-500 forint körül mozog :) mikortól? karácsony után mentek ki akkor már lehet de lidlben is van :) és szerintem ott karácsony elöt is .
2014. okt. 29. 08:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Ertem koszi valaszod. Meg annyit hogy ott milyen petardakat lehet még venni es mennyiert?
2014. okt. 29. 12:44
 3/5 vyrob ***** válasza:
hát ez a parkányi üzlet de szerintem máshol is ugyan ezt árulják :) dumbum 5 euró 20 darab ,bomb 4 euró szintén 20 darab megatresk 11 euró ezek a minőségi cuccok de ezek vannak szerintem mindenütt :)
2014. okt. 29. 23:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi ertem. Veletlenul nem tudod hogy az 5000darabos szonyeg petarda mennyiert van azt nagyon megkoszonnem!
2014. okt. 30. 12:46
 5/5 vyrob ***** válasza:
sajnos nem bocsi :( de biztos méltányos árért :)
2014. okt. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!