Nokia lumia 630, vagy samsung galaxy s3?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb ? Tudás és kinézet alapján . Melyiket érdemesebb megvenni ? A windows alapú telefonok jobbak ?2014. okt. 28. 08:43
1/1 anonim válasza:
A kinézet annyira huszadrangú, hogy hihetetlen. Használható telefont akarsz, vagy mutogatni szeretnéd?
Én elfogult vagyok a wp irányában, képtelen vagyok megszeretni az androidos rendszert. Rendszerzabáló és logikátlan. Tehát, ha ez a kínálat, én a lumia mellett tenném le a voksomat. Középkategóriában különösen nagy mellényúlás egy android. Nagyon rendszerigényes és az olcsóbb készülékek nem elég erősek hozzá, ezért a legtöbb telefonon igencsak dadog a rendszer. Ilyet még a legolcsóbb wp-n sem fogsz tapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!