Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Az internetadó miatt miben...

Az internetadó miatt miben változik a túlforgalmazás nélküli mobilinternet?

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő: Van egy telefonkártyám, amelyre meg van rendelve a havi 100MB-os internet. Amiután túlléptem az adatkorlátot lelassítja az internetet a szolgáltató. Mindez havi 990 Forintért. Az internetadó után mi fog változni?

Attól tartok hogy megszüntetik a "lelassított tovább-használatot", vagy esetleg ráterhelik a 990 Forintra az internetadó mértékét? A havi internetforgalmam kb 1Gb a 100 Mb-os nettel adattúlforgalmazással. Ez esetben 150 Forint plusz költséget jelenthet? Várom a hozzáértők válaszát, véleményét.

2014. okt. 28. 08:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt mondták nem fogják átterhelni a szolgáltatók a felhasználókra, de ez hülyeség. Kb. mindig mindent átterhelnek, így valszeg havidíjat fognak emelni. Legutóbb azt mondták,h lakosság körében havi 700 Ft, vállalkozásoknál 5000 Ft. Szal sztem a szolgáltatók a korlátlan internetkapcsolatok havidíját emelik majd max. 700 Ft-tal. De sztem egy olyan netszolgáltatást, mint a tied, nem fognak átárazni. Ha mégis,akk sztem egy max 100 Ft-os emelés lesz.
2014. okt. 28. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!