Hol lehet megnézni, hogy mi a nevem tündéül?
Figyelt kérdés
A gyűrűk urás tünde nevemre lennék kíváncsi. És nem névgenerátor, mert az nem jó. Van olyan oldal, ahol le vannak szépen írva egymás mellé, hogy ez a név ez, a másik meg az. Na olyat linkeljetek léccci2010. jan. 25. 17:55
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, én olvastam a könyvet, de nem hinném, hogy van ilyen. Mi a keresztneved?
Nem hiszem hogy Tolkien minden névnek kitalált volna valamit... névgenerátor... szerintem a tünde nyelv nem így működik...
De ha esetleg megtalálod, nézd már meg a Gergelyt is
:-)
2/9 A kérdező kommentje:
Okéé XD Amúgy, én Nikolett vagyok: Niki. És arra magamtól költöttem egy Nessa-t. Nem szép? Nessa. Amúgy találtam egy oldalt, és a Gergely az így van: "Gergely, Gergő - Tirion (tir- őrködik + ion fiú)"
2010. jan. 25. 21:27
3/9 A kérdező kommentje:
Nikoletta - Gelweth (gell öröm ti. diadal + gweth nép) Ez nekem nem tetszik annyira mint a Nessa..............
2010. jan. 25. 21:27
4/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de a nessáról szeritnem senkinek sem jutnak eszébe az elfek, inkább a loch nessi szörny.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor inkább Gelweth? kössz nem...
2010. febr. 26. 15:12
6/9 anonim válasza:
Első voltam...
Köszi a Tiriont, szépen hangzik!
7/9 anonim válasza:
linkeld be az oldalt leci ahol megkaptad.. koszi... :D
8/9 anonim válasza:
Egy link ami tartalmaz néhány magyar név fórdításást jelentéssel együtt, remélem használható: [link]
9/9 anonim válasza:
Én is néztem egy oldalon, az én Tünde nevem Elleth. (egyébként Tündi a nevem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!