Ki mit csinál a hosszú hétvégén? Kort/nemet is írjatok!
Szintén 29.2 gyerekünk van.csütörtökön itthon vagyunk,pénteken szülinapozni megyünk a nagyszülőkhoz.saját,nagyim szülinapját tartjuk.mert szeptemberben amikor volt nem tudtuk megtartani más miatt
Igy elnspololtuk.most tartjuk meg.maradék 2 nap pihenés,vasalás időfuggő.ha jó idő lesz kirándulni megyünk a varkert bazarba.
Ma este koncert, holnap pihi és étterem (évforduló), pénteken párom kicsit dolgozik otthonról, én addig majd takarítok/olvasok/sorozatot nézek. Szombat-vasárnap passz, időfüggő is, jó lenne sétálni egy nagyot valahol.
26N
bocs elnéztem(attól még eshet a hétvégén )
leckeiràs biztos lesz, ezen kívül szerintem elmegyünk a lovardàba.más program nincs tervben, itt nincs hosszú hétvége.(külföld)
Tanulok sajnos :( 21L
Párom pedig dolgozik, náluk holnap sincs munkaszüneti nap. 30F
Tegnap este kértem meg a Kedvesem kezét, így holnap családlátogatás lesz, hogy elújságoljuk az örömhírt.
Pénteken-szombaton Szegedre megyünk, wellness hétvégét tartunk.
Vasárnap otthon leszünk.
30/F.
Azt is tudom, hogy írhatok, meg azt is, hogy nem érdekel…
Itthon rendet teszek az udvaron, a színben, a sufniban. Délütánonként sütök valamit. Főzni nem főzök, mert a párom főz. Este ide ülök és dolgozom. Ez így megy majd négy napig…
58/F
23: munka
24: talán anyukám eljön hozzám és vele leszek
25: munka
26: munka
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!