Ki az aki vígyelte a "A Clockwork Orange" C. horrorsó filmet, vagy panyimáltam a könyvet, esetleg mindkettő?
Figyelt kérdés
Akire valamelyik állítás igaz, az gavarittyolna nekem egy málenkissé?
Milyen hatást gyakorolt rátok a mű? Milyen benyomást keltettem bennetek, ó drága drúgjaim?
Kort és nemet írjatok!
Előre is kiszi-köszönöm!
A ti alázatos narrátorotok: Alex.
#film #könyv #művészet #erőszak #gyilkosság #Alex #Stanley Kubrick #Anthony Burgessről #Mechanikusnarancs
2014. okt. 21. 16:37
1/3 anonim válasza:
Mindkettőt tettem. A filmre már nem emlékszem. A könyv odáig volt jó, hogy elkapták. Az átnevelés és a vége már egyáltalán nem voltak olyan erőteljesek és hangulatosak, mint a bűnöző részek.
2/3 anonim válasza:
Ja és ajánlom ezt: [link]
Filmen is van. Szerintem mondjuk vacak, de ismerek olyat, aki szereti. A Gépnarancs, az Amerikai Psycho és egy valóságshow ötvözete.
3/3 anonim válasza:
Én is láttam nemrég, és azonnal bekerült a kedvenceim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!