Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tumblisok, segítség?!

Evcsuu002 kérdése:

Tumblisok, segítség?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tumblr szeretnék vezetni egy blogot, olyat mint pl: Blogger, Blogspot.

Az ok, hogy a Tumblr közelebb áll hozzám , mint bármilyen más blogportál. Tehát valaki leírná nekem akár privát üzenetben is, hhogy kell-e fejléc, ha igen annak a részletei, hogy kezdek bele ilyesmi! :)

Előre is köszönöm!

2014. okt. 18. 13:35
 1/1 anonim válasza:

Szia! :) Hát az én véleményem szerint, olyan témát állíts be amelyik direkt a blogolásra van kitalálva. Van pár ingyenes téma fent az oldalon, de akár be írhatod google-be is hogy "tumblr free themes" vagy valami ilyesmit, akár magyarul is, és sok közül válogathatsz.

Ha esetleg nem tudnád ezt hogyan kell beállítani, akkor röviden le írom hogy

megcsinálod a saját tumblr oldaladat, annak meg nyitod a linkjét, szóval előtted van a tumblr oldalad. Jobb felső sarokban ott van hogy edit theme, (ez csak abban az esetben, ha be vagy jelentkezve a számítógépeden a tumblr felhasználódba) oldalt megjelenik egy ablak aminél ott vannak a beállítások ( ehhez szükséges egy kis angol tudás, vagy fordító) Ott látsz egy olyat hogy browse themes, arra rá mész, All themes mellett a kis nyilat le nyitod és rá mész hogy free themes, és onnan válogathatsz. Ha egyik sem tetszik, keresel magadnak egy külön oldalon, ott adniuk kell egy hosszú kódot. Amit úgy tudsz használni, hogy Edit HTML és oda be illeszted az egészet. Külön szerintem nincs szükség állítgatni ilyet, de még egy adott témát is személyre szabhatsz. Title( amit ide beírsz az jelenik meg az oldaladon mint kezdő cím) Description ( ha jól tudom a cím alatt megjelenő leírás) Body background ( háttér szín) Külön állíthatsz be a számítógépedre lementett képekből is hátteret. Amikor pedig egy bejegyzést akarsz közzétenni, akkor azt a címet írod be hogy tumblr.com/dashboard itt megjeleníti a követetteid bejegyzéseit és a sajátjaidat. Oldalt láthatod kiket követsz, és téged kik követnek. Following blogs, Followers, Azt is hány bejegyzésed van (Posts) Szóval amikor ki akarsz írni valamit fent van egy színes sor, válaszd a text opciót. Nagyjából ennyi, remélem ezzel tudtam segíteni.

2014. okt. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!