Mit csináljak a hangommal?
Talán nem annyira illik ide ez a kérdés, de az éneklés miatt sorolnám be ide.
Szóval nem jártam soha semmi karba, csak tanórára énekből, és a tanárnő dícséri a hangomat, csak nagyon mély a kamaszodás miatt.
Na és itt a gond. Olyan egy évvel ezelőtt folyamatosan csak énekeltem naponta 10-11 dal biztos elhangzot a számból, és egyszer csak azt vettem észre, hogy a mély hangokat nem tudom kiénekelni, mármint az alsó l-t még kitudom, de az alatta levőket nem nagyon, mert berekedek, vagyis elég hülye hangom van, és nagyon sok dalt szeretek, amiben van ez a mély hang, és énekelem, de nem javult.
És még egy a gond, hogy sokan (köztük régen szüleim is) azt mondták, hogy fahangom van vagy valami ilyesmi, és az énektanáraim meg dícsérnek, de nehéz nekem az osztályomban énekelni, mert 10 oktávval mélyebb a hangom :S
Szóval itt az a gond, hogy a mély hangok, meg, hogy néha nem lágy a hangom, és hogy evvel mit lehetne kezdenI?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!