Mennyire érdekelne titeket egy ilyen Facebook oldal?
Félek, hogy ezzel lelövöm a saját poénomat, de tudom, hogy a mai fiatalság nem szeret olvasni, szóval hátha nem is vonzó az ilyesmi, vagy másnak nincs kedve foglalkozni vele :D
Szóval az egész oldal egy hatalmas regény lenne, aminek a cselekményét az oldal látogatói szabályozhatnák.
A lényege, hogy az admin (jelen esetben én) elindít egy sztorit egy kitalált személyről egy kitalált helyen, és minden történet végén felvet több lehetőséget a lehetséges folytatásokról.
Pl. (nagyon lebutítva): Kis Géza megy a folyóparton.
a) beleesik
b) tüzet rak
c) visszafordul
Ezekre az opciókra lehet szavazni, majd X idő eltelte után az admin a legtöbb szavazatot kapott szálon menne tovább a történetben. Pl. heti 1-2 szavazás lenne, és havonta kezdődne új fejezet.
Szerintem ez nagyon jó ötlet. Csak az nem tetszik hogy azt írtad havonta lenne folytatás. Az szerintem túl sok idő. Én pl. a várakozástól ideggörcsöt kapok. :)
Sok sikert ha megvalósítod. :)
Köszi a válaszok! :)
Úgy értettem, hogy heti 1-2 szavazás lenne, vagyis hetente legalább 1x folytatódna a történet, és havonta, vagy 2-3 hetente lenne egy úgymond mérföldkő, hogy "Fejezet vége". Egy nagyobb lezárás. De attól a történet ugyanúgy menne heti 1-2x, ez csak ilyen monotonitást megszakító dolog :D Hogy azért mégis legyen egy váza a regénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!