Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Készítsek Youtube-videókat? Help!

Készítsek Youtube-videókat? Help!

Figyelt kérdés
Szeretnék videókat készíteni, majd azokat meg is osztani Youtube-on. Pl. haj, DIY cuccok, mindenféle vicces videók, ajánlások( film, könyv, márka), és ami a legfontosabb: mindenféle kihívások, amibe a nézőket is bevonnám. Lenne nézettsége? Nem szeretnék tucat videókat készíteni, ezért minél eredetibb dolgokat szeretnék bemutatni. Ha találkoznátok egy olyan videóval, amit feljebb írtam, megnéznétek, vagy kiröhögnétek, hogy na! Még egy tucatvideó! Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ötleteket is nagyon szeretnék kapni

2014. okt. 13. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne.
2014. okt. 13. 18:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Bővebben?
2014. okt. 13. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont a tucatvideókat írtad xD

De szerintem ne érdekeljen, ne a nézettségre menj rá, mert az már rég rossz.

Arról csinálj videókat, amiket te szeretnél.

Én is blogolok, mégse olvassa senki, mégis tucat, de szeretem :3

2014. okt. 13. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy csak témákat soroltál fel, amelyekből ugyanúgy lehet youtube-on ezer jót mutatni, ahogy ezer rosszat is. A "mindenféle vicces videó" is elég semmitmondó, ráadásul nézőpont kérdése az, hogy mi a vicces, és ez a fő probléma általában. Nem ismerjük a képességeidet, a szakmai (mind videós, mind az egyes témákkal kapcsolatos) ismeretedet, a korodat, és hogy mi a célod ezzel az egésszel. Ezek nélkül még csak felületes tanácsot se tudunk adni.
2014. okt. 13. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:

1.Ha "igazi" videós akarsz lenni, akkor nem a nézettség miatt kell csinálnod, hanem magad miatt, hogy téged ez érdekel és szôrakoztat.

2.Sokat számít a kisugárzás.

Lehet hogy megcsinálnál egy videót, de olyan kis szégyenlősen előadnád az egészet.

3. A videók minősége. A webkamera kizárva. Ha már a nézettség fontos számidra, akkor egy jóminőségű kamera is fontos.Mert senki nen szeret homályos, színtelen videót nézni, ami még halk is.

4. A videók vágasa is jó kell legyen.

Hiába van egy jó videód, azt jól meg kell vágni, mert nem lesz pörgős és nem fogja lekötni az emberek figyelmét.

2014. okt. 13. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!