El szeretném kezdeni a graffitizést. :$ Elsőre nagyon sz@r? Ahm tudom h egybe kellett volna írnia a betűket. Finoman szóljatok le:$
Nem rossz,de szerintem még fejlődni kéne:)
Amúgy jó lett a kép(:
Amíg papírra csinálod ezeket,addig rendben van.De hogy ezeknek a semmitmondó neveknek az eltűntéséért a házfalakról ,a villamosokról a többiek fizessenek és még ocsmányok is!!Ez már nincs rendben!!Ez pedig nem graffiti.
Az igazi graffitinek politikai mondanivalója van,melynek témája az éhezés,a szegénység, a nyomor.
bocs, de szerintem nem valami jó...
gyakorolgass :) olyan nincs, hogy ne menjen :)
Ahm Tegnap ste próbálkoztam vele az az 22-én..A nevemmel próbálkoztam..meg elég valószínű hogy nem ilyeneket szeretnék falakra..azis lehet hogy csak hobbiból magamnak akarom csinálni.. Egyébként valaki közületek csinálja??
13/L
Nem lehetne esetleg egy normális képfeltöltő oldalra is feltölteni?
Mert ez a szar nem akarja betölteni.
Pl. imageserve.info tinypic.com
Na sikerült betölteni.
Hát bocs, de nagyon szar lett.
És nem tudom mit akarsz majd összefirkálni, de ne magánemberek házait, akkor már inkább valami lepukkant szar helyet, vagy a politikai pártok székházát.
ez konkrétan sz*r,boccs :'D
ilyet még olyan is csinál,akinek 0 kézügyessége van és balf*sz mindenhez.
Már bocs, de ez nem graffiti. Ez firkálás, mások tulajdonás elcs.eszés. Most mennyivel les jobb neked, hogy rávan írva a neved a busz székére? Ne fárassz. Tipikus "menő akarok lenni de könyvet soha nem fogtam még a kezemben önszántamból" típus vagy szerintem. Sok ilyet látok (sajnos). lehet lepontozni, ez a véleményem.
Csinálj olyan munkákat, mint Banksy. Bár szerintem ő már nem graffitis, hanem művész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!