Hogyan tudok "füstölni"?
Figyelt kérdés
Már figyelgetem egy ideje, hogy hogyan tudnék !szórakozásból! úgymond játszadozni a füsttel(a vízgőz is jó). Nem az a lényeg hogy dohány legyen, lehetőleg ne legyen káros. Ismétlen: csak a füst (vízgőz) a lényeg.. Nézegetem a vizipipát, és most érkezett hozzá vizipipa paszta ami elvileg csak gőz, de nem biztos hogy azt tudom itthon úgy kezelni h ne zavarjon senkit... Szval ötleteket kérek! :D Most az osztálytársaim ilyen vízgőzcigivel pöfögnek, mindenféle ízesített cucc de nagyon kevés gőzt ad. Nekem kb. az vizipipa füst/gőz mennyisége lenne jó.2014. okt. 7. 23:37
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!