Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A rockerek miről szoktak...

A rockerek miről szoktak beszélgetni? úgy értem egymás között, ÉLŐBEN, nem interneten :D

Figyelt kérdés

Csak szimpla kíváncsiságból kérdezem és rockerek/metalosok válaszát várom :D

alapvetően én is rocker vagyok , bár sose mondom magamra hogy "rocker" vagy más jelzőket , mindenki azt hisz/gondol amit akar :D és ezt csak azért kérdezem , mert nem igazán vannak rocker ismerőseim ..sajnos .. és csak facebookon beszéltem pár ilyen emberrel és azért az mégis más mint személyesen :D Lány vagyok amúgy , és az érdekelne hogy ti rockerek/metalosok általában mikről szoktatok beszélni vagy mi a kedvelt téma ilyen körökben ?

sőt leginkább fiúk válasza érdekel , hogy egy lánnyal mikről szoktak beszélni ?

2014. okt. 5. 00:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hol a logika? Ha rock zene kedvelő vagy, csak tudod, hogy miről szoktál beszélgetni másokaal. :D
2014. okt. 6. 15:09
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 , de pont ezt mondom, hogy sajnos nincsenek ilyen ismerőseim , vagyis vannak de nem igazán találkozunk .
2014. okt. 6. 15:30
 13/18 Vad-Ász ***** válasza:

Ha beszélünk,akkor is szivatjuk a másikat.

A haverom például állandóan cseszeget,mivel az egyik csaj tetszik nekem.

Külömböző együttesek tagjairól , akik otthagyták a bandát.

Mikor megyünk városba csövezni (megvsszük az italt éjjel nappaliban és megisszuk a városban valahol...pl.híd alatt vagy a parkban egy padon)

------

annyi a külömbség, hogy mink nem arról beszélünk állandóan,hogy melyik szórakozóhelyen voltunk és ott kit vertek meg,hanem arról hogy ha netán valaeikünk eljut koncertre mennyire állat volt és milyen jót pogózott józanon.

Ha meg ugy adja a téma én szivatom őt.

Esetleg 4-en vagy 5-en bemegyünk városba (ilyenkor lányokat is hívunk) és megyünk csövezni

2014. okt. 6. 16:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha arra akarsz kijukadni, hogy szoktunk-e más témákat feldobni, akkor persze vannak:

- mi nem a mostani menő számokat osszuk-szorozzuk, hanem amiket szeretünk (ugye a rock, metál, én szeretem a punkot, grunge-ot is), szóval ha nem vagy "jártas" a rockban, akkor nem tudsz hozzászólni

- mostanában elég sok szó esett rock-üzletekről: hol lehet kapni jó bakancsot/kitűzőt/megtárgyaluk, hogy mostmár mindenhol lehet kapni Nirvanás, GNR-os, AC/DC-s, Ramones-es pólót, és hogy sokan hordják is...

- mivel év eleje van, kitárgyaljuk az újakat a suliban, általában a csöves páwákon sokat röhögünk - ha nem vagy rock zene kedvelő, szerintem te nem röhögsz ezen, szóval ez is olyan téma, ami "más"

de amúgy tök átlagos témákat is fel szoktunk dobni: kocsik, gördeszkák, filmek, könyvek, stb. szóval ezen a bolygón is átlagos az élet :D

2014. okt. 6. 18:08
 15/18 A kérdező kommentje:

értem :D

tökre bírom , hogy szinte mindegyikőtök leírta hogy a rockerek is emberek, meg, hogy ezen a bolygón élnek ők is ... na mindegy , nagyon nehéz lehet érteni amit mondok, ezek szerint :D

egyébként szeretem a rock zenét (bár inkább metalt hallgatok, de ez most mindegy)

és ezeken belül is van milliónyi alműfaj és azokon belül is számtalan banda , (és kétlem hogy lenne akár egy ember is a Földön aki az összeset ismeri) szóval ha van egy társaság és az egyik rocker például a punk rockot szereti , a másik gothic rockot hallgat , a harmadik alternatív rockot és egy negyedik meg hard rock kedvelő akkor miről tudnak beszélni?

vagy ha valaki nem ismer egy adott bandát amiről éppen szó esik , és ezt elmondja a többieknek , akkor ők kinevetik, hogy "milyen gáz ha nem ismeri" vagy inkább elmondják hogy miről van szó pontosan ?

2014. okt. 6. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:

bocs, de nem olvastam el a kommenteket.

hát, én eleve olyan társaságban vagyok, ahol kábé ugyanazokat a BANDÁKAT (nem zenét) szeretjük, de ha tágabb körben vagyok, akkor persze akad olyan, aki még nem hallott erről-arról, de ritka. ilyenkor elmondjuk, hogy miért jó az a banda/énekes, és hogy halgassa ő is. ennyi kb.

de amúgy nem beszégetünk 24 órában a zenéről, szal eléggé ritkán tudódik ki, hogy ki mit ismer/nem ismer. ne úgy képzeld, hogy ledivatrockereznek, amiért pl. nem ismer egy "eldugottabb" metál zenekart, de ha tényleg, olyan alap zenekarról van szó, azmár gáz.

2014. okt. 6. 19:24
 17/18 Vad-Ász ***** válasza:

Kérdező:

Ha egyikünk nem ismeri azt a bandát akkor - pldául az én elsetemben is elmondták mien stílus,hogyan lépnek fel,és megmutatnak egy számot a mobiljukról attól az együttestől.

--

Amúgy meg éppen mindegy , hogy rock,metal,punk,core,goth,alter,emo vagy....Mink meg tudjuk érteni a másikat,nem nevetjük ki a másikat ha valamit szarul csinál,a legtöbb dologban egyet értünk,.

DE CSAK ,HOGY MONDJAM---Akik a mai elektronikus zenéket hallgatják azok valamiért olyanok mint egy külön faj,akik csak salyát magukkal törődnek,páwás hajuk lesz amit befestenek (igen a fiúk is hajat festenek) és ez nagyon bejön a plázapics@knak.

Azt kihagytam,hogy nálunk nem számít , hogy mennyire új,vagy mennyire márkás cuccaid vannak.

Ha kopottabb az együtteses póló az még akkor sokkal jobb,mivel története van--pl.:hány koncertet járt meg,hány ital borult rá,hányszor keküdtél a fűben mikor az volt rajtad.

Egyszóval a rockerek a mai generáció ellen vannak

a rock,metal,emo,punk,goth mind egy stílus,egy életfelfogás,ezért mink egyetértünk egymás között,és ezt valamiért nem értik a diskós plázakandúrok és plázacicák

2014. okt. 6. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D amúgy az öltözködéssel tisztában voltam, és ja, nem is a divatrockerekből és a divatzenét hallgató páwákból indultam ki :D csupán a beszélgetés érdekelt :D
2014. okt. 6. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!