Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megyünk osztálykirándulásra,...

Blacklotti kérdése:

Megyünk osztálykirándulásra, hogy kéne eldugni a piát?

Figyelt kérdés
Akármilyen jó tipp, hogy hova dugjam el.
2014. okt. 1. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért, átnézik a táskátokat?
2014. okt. 1. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtok ott lenni? Írj pár részletet, hanyadik osztály, mennyire nézik át a táskáitokat, stb. De töményet vihettek zoknikba hajtva, meg ha nem szagolgatnak bele, akkor dobozos gyümilébe keverve vagy a dobozába öntve. De mindenhol ugyanannyiba kerül, és ha elég idősek vagytok vagy odamentek egy felnőtthöz, helyben is beszerziket, kivéve, ha táborba mentek, ezért lenne jó pár részlet.
2014. okt. 1. 19:53
 3/9 A kérdező kommentje:
átnézik a táskát, és nem vagyunk elég idősek, töményet vinnénk, és bele is szagolnak az innivalóba :D
2014. okt. 1. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Oké én nem értek a piákhoz, de ha pici üveges akkor az befér kabát (belső)zsebébe vagy nadrágzsebbe, nem ? Ki veszi el a kabátodat? :D egyébként a zokniba tett dolog is jó :)
2014. okt. 1. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
A bekevert vodkanarancsot szerintem szagolgathatják, nem fogják észrevenni. Próbáljátok ki, van e szaga :D én úgy emlékszek nincs, mert a narancsnak erősebb.
2014. okt. 2. 10:50
 6/9 anonim válasza:
55%
Hehe:D a kis huncut:DD amúgy tusfürdős üveget mosd ki alaposan, és abba tedd bele:DD vagy a fogkrémes tubust, bár azt necces kitakarítani, meg sok nem fér bele.. Esetleg még valahogy imádkozd bele a dezodoros flakonba:D
2014. okt. 6. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Előbb nyomom fel magamnak, minthogy vegyszeres flakonokból igyak. Ezeket nem lehet ám csak úgy "kimosni" ... :)
2014. okt. 6. 19:35
 8/9 anonim válasza:
18:54-es vagyok, tavaly én is így csináltam.. (tusfürdős flakon) és érdekes módon semmi mellékíze nem volt a piának:)
2014. okt. 7. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem minden vegyi anyagnak van íze. Ezek az agyagok beleisszák magukat a műanyagba, amit nem tudsz kimosni, és simán kioldódnak legközelebb, ha mást töltesz bele. Nem lett bajod, de lehetett volna. Legalábbis nem egy biztonságos módszer.
2014. okt. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!