Blacklotti kérdése:
Megyünk osztálykirándulásra, hogy kéne eldugni a piát?
Figyelt kérdés
Akármilyen jó tipp, hogy hova dugjam el.2014. okt. 1. 19:07
2/9 anonim válasza:
Nem tudtok ott lenni? Írj pár részletet, hanyadik osztály, mennyire nézik át a táskáitokat, stb. De töményet vihettek zoknikba hajtva, meg ha nem szagolgatnak bele, akkor dobozos gyümilébe keverve vagy a dobozába öntve. De mindenhol ugyanannyiba kerül, és ha elég idősek vagytok vagy odamentek egy felnőtthöz, helyben is beszerziket, kivéve, ha táborba mentek, ezért lenne jó pár részlet.
3/9 A kérdező kommentje:
átnézik a táskát, és nem vagyunk elég idősek, töményet vinnénk, és bele is szagolnak az innivalóba :D
2014. okt. 1. 21:17
4/9 anonim válasza:
Oké én nem értek a piákhoz, de ha pici üveges akkor az befér kabát (belső)zsebébe vagy nadrágzsebbe, nem ? Ki veszi el a kabátodat? :D egyébként a zokniba tett dolog is jó :)
5/9 anonim válasza:
A bekevert vodkanarancsot szerintem szagolgathatják, nem fogják észrevenni. Próbáljátok ki, van e szaga :D én úgy emlékszek nincs, mert a narancsnak erősebb.
6/9 anonim válasza:
Hehe:D a kis huncut:DD amúgy tusfürdős üveget mosd ki alaposan, és abba tedd bele:DD vagy a fogkrémes tubust, bár azt necces kitakarítani, meg sok nem fér bele.. Esetleg még valahogy imádkozd bele a dezodoros flakonba:D
7/9 anonim válasza:
Előbb nyomom fel magamnak, minthogy vegyszeres flakonokból igyak. Ezeket nem lehet ám csak úgy "kimosni" ... :)
8/9 anonim válasza:
18:54-es vagyok, tavaly én is így csináltam.. (tusfürdős flakon) és érdekes módon semmi mellékíze nem volt a piának:)
9/9 anonim válasza:
Nem minden vegyi anyagnak van íze. Ezek az agyagok beleisszák magukat a műanyagba, amit nem tudsz kimosni, és simán kioldódnak legközelebb, ha mást töltesz bele. Nem lett bajod, de lehetett volna. Legalábbis nem egy biztonságos módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!