Haverok hogy-hogy betéptek én meg nem? (lent)
Figyelt kérdés
Nos szívtunk 2 varázspálcát egymás után, mindenki full jó volt de én nem éreztem semmit az miért lehetett? Pedig annyit szívtam mint ők és bent is tartottam sokáig.
Jah meg annyi volt a különbség hogy megittam 2dl vodkanarancsot meg 3 feles vodkát és már jött ki utána egy kicsivel belőlem pedig ennyitől nem hogy hányni de berugni nem szoktam.
2014. szept. 28. 16:22
1/6 A kérdező kommentje:
ja és fű volt.
2014. szept. 28. 16:23
2/6 anonim válasza:
Lehet neked nagyobb mennyiségben kell vagy nem egyenletesen volt elosztva a cigiben a fű és mikor hozzád ért, akkor kevesebb jutott.
3/6 A kérdező kommentje:
Jah én is erre gondoltam hogy pont akkor ért hozzám amikor nem annyi volt benne, de mind a 2 nél?:S Valószínűleg a mennyiséggel volt akkor a baj. Mindenesetre köszi a választ :)
2014. szept. 28. 18:52
5/6 anonim válasza:
ha ez az első volt, akkor lehet azért nem érezted meg...nekem volt egy haverom aki akármennyit szívhatott, csak hetedik alkalommal érezte meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! :)
2014. okt. 10. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!