Hol reklámozzam a blogomat?
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem el írni, facebook oldalt még egy ideig nem szeretnék neki csinálni. Valaki adna ötleteket/tanácsokat?
Köszönöm előre is! :)
2014. szept. 26. 00:04
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és természetesen mindenféle vélemény érdekel, legyen akár negatív, akár pozitív. :)
2014. szept. 26. 00:05
2/4 anonim válasza:
ahhoz nem kell fészbuk oldalt csinálni neki, hogy ott reklámozd. néha odalinkelsz pár bejegyzést, amit írtál oszt akit érdekel megy és elolvassa.
vagy guglival keresel ilyen blogajánló oldalakat és bejelentkezel oda a blogoddal, vagy marad a fész, google+,twitter meg az ilyen közösségi oldalak használata.
szerintem :)
3/4 anonim válasza:
Egyet értek az előttem válaszolóval.
És még elmondanám azt, hogy szerintem a betűk túl világosak, így nehéz olvasni.
4/4 anonim válasza:
A tartalom jó, de kicsit alakíts a betűtípuson, legyenek a képek sokkal nagyobbak. Nagyon összefolynak a posztok és túl keskeny az egész. Kicsit széthúzhatnád, mert így olyan amatőrnek tűnik, pedig a fejléc kifejezetten jó. Nem raktad ki a feliratkozó dobozt pedig az nagyon fontos. Kommentelj más blogokba, onnan nagyon sok olvasó jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!