Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Deszkások! Nektek mennyi...

Deszkások! Nektek mennyi időbe telt?

Figyelt kérdés

hány év kellett hogy megtanuljatok egész jól deszkázni ? úgy hogy ne kelljen leszállni róla ha van egy kis úthiba vagy akadály, úgy hogy már magabiztosan elébe mentek és egy ollie-val át mentek rajta. Most nézek videókat, nagyon tetszik az hogy mennek utcán, parkokba, és ha van egy kis magaslat vagy szintkülönbség, nem zavartatja magát, simán felugrik és megy gurul tovább, leszállás nélkűl.

Nekem van egy deszkám, most újra elővettem, már utoljára nem is tudom 4 éve deszkázhattam, kimentem járdán gyakorólgattam akkor, félévig, egész jól sikerült megtanulnom, bár nem mindig jön össze de az ollie ha sikerül egész magasan fentvan a hátsó is kb 40 - 50 cm a földtől, ami ritka nálam hogy sikerűl, menet közbe meg főleg nem merek ilyet. a gurulás manőverezésbe is egész jól belejöttem. csak az ilyen trükköket nem merem, mert mindig félek hogy kicsúszik és esek egy nagyot. illetve még az, hogy az baj hogy a deszka nagyon érzékeny a billegésre, mintha kilenne lazúlva. meghúztam imbusz kulcsal a csavart, de ugyanúgy billeg, kicsit zavar, mert kibillent az egyensúlyomból.

Ja és még annyit, amikor félévig gyakorólgattam,egy idő után volt egy szint, ahol már nem ment tovább, hiába próbáltam 100x, hiába nyúztam a deszkát.. valahogy nem érzem hogy jobb lett volna, magyarul megálltam egy szinten, nemtudom miért, elég motivált is voltam, néztem akkor is videókat, pont úgy próbáltam meg ahogy videóba meg leírás szerint van, de egyszerűen.. Namindegy. kérdésem annyi, hogy akik már ideje tolják a deszkázást, mennyi ideig napi hány órába tartott hogy elérjetek egy közép jó szintet ?

2014. szept. 23. 18:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!