Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy képzeltek el egy görög...

Hogy képzeltek el egy görög estet?

Figyelt kérdés
Gondolkozok rajta, hogy rendezek egy görög estet a helyi közösségi házban.tele vagyok gondolatokkal, ötletekkel, de már összezavarodtam.Van háznak egy óriási nagy terme egy elég nag szinpaddal.Szeretnék nyári hangulatot is idézni.Gondoltam lesz étel, ital(görög),de ezt nem tudom még hogy,mert csak hideg ételt lehetne megoldani(van az a görög édesség meg stb,ezzel még gondba vagyok)Meg persze zene meg táncolási lehetőség.Kék-fehér görögös díszítések.igazából kajával vagyok csak gondba.Tényleg hívhatnék táncosokat is, nem?Csak azt még nem tudom milyen árban vannak.Vagy mi lehetne még?Tányértörés! Az is jó nem?
2010. jan. 20. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Zorba (tánc) feltétlenül legyen. Anélkül nem görög est a görög est! :) Édességnek baklavát javasolnék
2010. jan. 20. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Tzatziki is kell!
2010. jan. 20. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg igen! Köszönöm neketek. A Tzatzikit teljesen elfelejtettem.
2010. jan. 21. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!