Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyiket érné meg jobban...

Antal15 kérdése:

Melyiket érné meg jobban megvenni?

Figyelt kérdés

PS4 vagy egy számító gép érné meg jobban játékra, nem lényeg nekem, hogy a játéknál fullos legyen a grafika, tudom, hogy a gépen játszáson kívül mást is lehet csinálni.

De még is melyik éri meg jobban?

Mert ha vennék egy PS4-t ahhoz ugye egy tv-t is kénne vennem, ami nem tudom mennyibe kerül, meg ha ki jön a PS5 akkor kidobhatom a kukába, míg a gépet nem, mert arra ha nem is minden játék jön ki de a legtöbb jó játék kijön rá.

Szóval melyiket éri meg jobban?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2014. szept. 20. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

"PS4 vagy egy számító gép érné meg jobban játékra, nem lényeg nekem, hogy a játéknál fullos legyen a grafika, tudom, hogy a gépen játszáson kívül mást is lehet csinálni"

150 ből kijön az igényeidet kielégítő gép.

"Mert ha vennék egy PS4-t ahhoz ugye egy tv-t is kénne vennem, ami nem tudom mennyibe kerül, meg ha ki jön a PS5 akkor kidobhatom a kukába, míg a gépet nem, mert arra ha nem is minden játék jön ki de a legtöbb jó játék kijön rá. "

igen kell egy tv 80-90 k ért már lehet kapni ps-ezésre valót. de mi az ha kijön a ps5 a 4-et dobhatod a kukába? még 8-9 év mire kijön az 5, egy csomó játékot adnak ki rá utána is 1,2 évig.

Tudod melyik pc bírja 8-10 évig úgy hogy tartja a medium grafikát? megsúgom egyik sem tehát miközben a ps-ed már 10 éve megy addig a gépedet legalább 3x fejleszted 100k-s értékben. tehát ezeknek tudatában gondolkodj!

2014. szept. 20. 20:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Tudod melyik pc bírja 8-10 évig úgy hogy tartja a medium grafikát? megsúgom egyik sem tehát miközben a ps-ed már 10 éve megy addig a gépedet legalább 3x fejleszted 100k-s értékben.

Tehát a te logikád szerint egy PS4 nem mehet tönkre, mert az szuper jó.

nem kötöszködni akarok, de utálom mikor valaki ilyen stílusban válaszol a PS4 is ugyanúgy tönkre tud menni!

2014. szept. 20. 20:38
 3/7 anonim ***** válasza:

jájj én nem arra gondoltam h a géped tönkremenne :D hanem arra hogy 10 év után csak mindent max lowon futtatna a legkisebb felbontáson.

Természetesen a ps is elromolhat, de annak mindig szép lesz a képe és 10 év múlva is lesz 26-30 fps-e a játékoknak amiket futtatsz rajta.

2014. szept. 20. 20:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Heló!

pc-re több játék van/jön ki. PS4 felhozatala jelenleg még nem a legjobb.

Ha vennél egy pc-t 150000 körül, akkor az 2-3 évig kiváló grafikával tudná futtatni a msotani játékokat.

A ps4-el ugyan az a helyzet, mitn az előző generációval. 2-3 éivg max nagyon szép, aztán megreked, ennyi. Am ia grafikát illeti.

Lehet, hogy egy pc-t fejelszteni kell ,hogly szebb grafikán futtathasd a játékokat, de ez azért van, merta játékok is szebbek lesznek pc-n.

Ha viszont neked nem számít anynira, hogy 2-3 év múlva esetleg lejjebb kel ladnod kcisit az igényeidet, akkor lényegtelen.

"Tudod melyik pc bírja 8-10 évig úgy hogy tartja a medium grafikát? megsúgom egyik sem tehát miközben a ps-ed már 10 éve megy addig a gépedet legalább 3x fejleszted 100k-s értékben. "

lehet, hogy 10 éve megy, de hogy grafikában sehol sem lesz ahhoz kéepst, amit pc-n láthatsz, az is biztos.

Továbbá jó ideig biztosan nem lesz kidütve a ps4, sőt, így pedig biztosan csengetheted a 16000ft köröli összegeket. Így pedig 5-6 játék után számoljunk csak egy kcisit... Ja, majdnem a gép áránál tartunk :).Gondolom pc-n visoznt főleg torrneteznél - ha nem ,akkor is steam és egyebek, rengeteg spórolási lehetőség.

Viszont magadnak kell eldöntened, mit akarsz: egy oylan gépet, amit megveszel, veszed rá ajátékokat, de többet voltaképp nme kell vele foglalkoznod, vagy veszel egy pc-t, amihez lehet, hogy pár év múlva veszel valamit, viszont sokrétűbb és bármennyire nem szeretik egyesek ezt hallani, hasznosabb.

Jó választást!

2014. szept. 20. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm a válaszodat!
2014. szept. 20. 21:18
 6/7 anonim ***** válasza:

"Továbbá jó ideig biztosan nem lesz kidütve a ps4, sőt, így pedig biztosan csengetheted a 16000ft köröli összegeket. Így pedig 5-6 játék után számoljunk csak egy kcisit... Ja, majdnem a gép áránál tartunk :).Gondolom pc-n visoznt főleg torrneteznél - ha nem ,akkor is steam és egyebek, rengeteg spórolási lehetőség."

Azért ez sem igaz mert ha meguntad csereberélgetheted őket.na és ha számolunk 6500ft mégse 16000ft, de steamnál gaz h vannak leárazási akciók de ott is 3000- vannak a jobb játékok.

de igazából az a fontos, hogy egy pc

multifunkcionálisabb.

de az a pc amit 150-ért veszel nem bírja azt a grafot tartani 3 évig, max 2 de már akkor is kell lejjebb venned a beállításokból.

2014. szept. 20. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

és akkor az átportolgatós s*arokról nem is beszéltünk. vegy az egyik legrosszabb portulású játékot GTA IV-t hát ha nem raktad fel az összes patchet az is rendesen laggolt.

de viszont vannak olyan játékok amik soha nem jelennek meg ps-en pl simulator játékok,

2014. szept. 20. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!