Márciuska kérdése:
Járt már valaki az Operettszínház raktárszínházában?
Figyelt kérdés
Én még sosem voltam. Aki járt már, milyen volt? (Hangulat, élmény, terem berendezése, kényelem, színpad, satöbbi.) És ott van az operettszínház épületében?2014. szept. 18. 13:02
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó,mert lényegében ahogy mondani szokás a színészek még le is köpnek olyan közel vannak. Ez felejthetetlen élményt nyújt. mindenképpen ajánlom.
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól hangzik! Köszi!
2014. szept. 24. 08:00
3/4 anonim válasza:
Imádom. :) Minden előadásra máshogy van kicsit berendezve, de akármilyen is az adott darabnál: picike, meghitt, családias légkör. Az első sorban ülőknek sokszor hozzáér a térdük a színpad széléhez, kis túlzással. Én imádom. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Már el is mentem egy előadásra, hihetetlen nagy élmény volt!!!
2014. nov. 13. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!