Ti kinyitnátok egy könyvet, ha ez a szöveg állna a hátlapon?
Az a gondom, hogy félek, riasztó a regényem kezdő része, amit ha majd egyszer kiadnának, az lenne a hátán. Én, mint író, aki ismerem az egész regényt, minden hátsó, sötétségbe szoruló részletet, teljes mértékben értem, hogy miről szól a kezdés. Viszont egy kívülálló, aki csak annyit tud a történetről, hogy posztapokaliptikus és sci-fi, az sem hátrálna meg a könyvtől? Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy hát a könyv hátán lévő szövegnek pedig igazából az lenne a feladata, hogy kicsit körülföglalja a történetet és figyelemfelkeltő legyen, elmondanám, hogy a történet hét (+hét) iratlan törvényeit szándékozom kitenni.
Aki esetleg venné a fáradságot és elolvasná ezt a rövid tizennégy mondatot, az írjon választ, vagy ha úgy tetszik egyenesen privát üzenetet és a többit intézzük :)
Ó, és még mielőtt egy "ismerős" válaszoló rákérdezne, hogy honnan ismerős neki a cím, elmondanám, hogy tényleg láthatta már, mert ezt a kérdést is én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__6104198-m.. (most egy kis reklámot kapott ez a kérdésem is, nem is titkolom: a továbbiakban is örülnék a válaszoknak) :)
Én igazából azt se bánom, ha valaki már egyenesen véleményezné az elgondolásomat a regényről és a világról. szívesen fogadok bármilyen jóindulatú kritikát és tanácsot.
Véleményt kérsz egy olyan szövegről, amit nem árulsz el, csak priviben.
Tudod mit? Már nem is vagyok kíváncsi...
Kedves második!
Meg van rá az okom, hogy miért nem teszem közszemlére. Ha nem járkálna annyi ötlet-lopdosós emberke az interneten, semmi akadálya nem lenne annak, hogy így, direktbe kitegyem a szöveget. De mivel sok a megbízhatatlan ember, így valamennyire kiszűrődnek a rosszféle emberek, hiszen nem tudja csak úgy bárki elolvasni, és lelolpni a szöveget, vagy akár csak magát az elgondolást, az ötletet. Amennyiben ez nem tetszik neked, híve vagy a nyilt közlésnek, rossz kérdésre kattintottál.
Nagyon sajnálom, hogy már ettől (mitől is?) unalmasnak találod a szöveget, a te bajod. Nem hiszem, hogy pont a te válaszodra éheztem, hogy elszomorodjak. Vannak még rajtad kívül sokan, akik szivesen véleményeznek privátban. :)
Szép napot! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!