Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudok az Arena Plazából...

Hogyan tudok az Arena Plazából 3D-szemüveget szerezni?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek van, úgy lopta. Hogyan tudnék énis lopni? Nagyon fontos lenne. Ha árulnának pénzért akkor megvenném, nem az a gond, hogy sokba kerül (bármit megtennék érte, hogy legyen egy), hanem az a lényeg, hogy Arena Plazás legyen:))) Igaz, hogy csipogós kapu van a kijáratnál? Ha szépen megkérem az embert, aki visszaszedi, odaadja? Ha azt mondom, hogy benn felejtettem, bekísér érte? Megmotoz, ha nem adom vissza? Utánam rohan, ha elfutok? Kihívja a rendőröket, ha elkap? Lehetséges észrevétlenül kisurranni?
2010. jan. 19. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha csak nem az imax-be mész, megtarthatod.

És nem kell lopkodni, meg ilyenek.

2010. jan. 19. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:
De imax-ba megyek, és a fél életem odaadnám egy olyan 3D-szemüvegért :))
2010. jan. 19. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

az imaxba megtarthatod asszem .ha a másik szimpla részébe mész akk ott odakell adni .én ott voltam :D

én is megtartottam volna .a francbaa ..elszedi a csajszi..én a helyedbe futnék .miért kell amúgy olyan szemcsi ?:)

2010. jan. 22. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
2010. jan. 22. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Asszem majd megpróbálok elfutni =D Azért kell, mert ömm az titok :) és a 3. válaszolónak mondom, h köszi, de nekem kifelyezetten Arena Plazás kell.
2010. jan. 22. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!