Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lett az...

Szofi777 kérdése:

Szerintetek milyen lett az oldal? Többi lent!

Figyelt kérdés

Létrehoztam egy oldalt és nem tudom, hogy jó lett-e.....szeretném ha lennének "kuncsaftjaim"....

Léccccccccccccci írjatok!!!!

Itt az oldal linkje... ;)

2014. szept. 15. 22:45
 1/5 A kérdező kommentje:

Bocsi a link lemaradt.... ;) itt van ni!

[link]

2014. szept. 15. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

> Üdvözlünk a weboldalunkra

Eddig jutottam.

ELSŐ SZABÁLY: Mielőtt valamit publikálsz, olvasd át, nincs-e benne hiba. Ha van, javítsd. Tudod, mint dolgozatnál. :)

2014. szept. 16. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem kell Katy Perry.

Ez a "Kell egy kis Katy Perry?" Bénábban hangzik, mint gondolnád. Nagyon gyerekes. Ilyet maximum saját bemutatkozásnál, mint pl Starity-n. De nem kezdőlapon. Ha valaki Katy Perry-t akar hallgatni, megkeresi magának. Viszont aki nem bírja, vagy tartja egy nagyon igényes előadónak (mint például én, és még jó páran), azt rögtön elijeszted az oldaladról, vagy éppen kiváltod belőle a "áh, ez felejtős!" reakciót.

2014. szept. 16. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
*az
2014. szept. 16. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajajj, most olvasom tovább az oldalad, és ne haragudj, de nem állok messze attól, hogy dőljek e röhögéstől :D Mi az, hogy "írjatok, léciléciléci"?

További hibák:

A képeidnek mi köze az oldalhoz? Ki kíváncsi rá? Meg mi az, hogy beírod a googlebe, hogy "cuki", és belinkeled a kezdőlapra?

Ezzel magadat írod le, magadat jellemzed, ilyen oldal nem arról szól, hogy neked milyen a jellemed, véleményed. Hasonlítsd a cikk íráshoz. Lehet, hogy sokan esnek bele a hibába, de egy cikknek valójában "pártatlannak" kell lennie, és nem lehet benne saját vélemény. nos, ez a "cserebere" oldal dolog nem olyan szigorú, de ez nagyot ront a színvonalán.

Kövi hiba:

Helyesírás.

"Üdvözlünk a weboldalunkra"

"írjatsz"

És még egy:

jól látom, hogy az előtt kommenteltél a saját oldaladra, mielőtt bárki más is írt volna? Ez így nagyon nagyon nem jó.

Az uccsó:

Összevissza. nem lehet rendesen tájékozódni az oldaladon, tele van hibákkal, ízléstelenek és igénytelenek a képek, a borító is.

Szerintem várj még egy kicsit a weboldalkészítéssel, mert még nem elég kifejlett az ízlésed. Nem vagy elég biztos a dolgodban, és nem igazán vágod, miről szól egy weboldal, és hogyan fogj hozzá.

2014. szept. 16. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!