Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hibás lehet a fényképező gép?

Hibás lehet a fényképező gép?

Figyelt kérdés

Vettem 2 napja egy nagy felbontású digitális fényképezőgépet, gyönyörű képeket csinál, viszont annyi az észrevételem, hogy a képeken amiket készít, visszanéztem gépről és amikor este csináltam a szabadba úgy hogy távolba lámpa fények voltak, a képeket visszanézve számitógépről, baloldalt, kb egy 5 centitől a kép bal oldalától függőlegesen egy vékony fehér vonal van keresztbe, és nem csak egy képen, néztem, kb az összes sötét képen, van egy szobás vakus kép, fél sötét, ott is látni a kép baloldalán ugyanott az a vékonyka kis vonal.

Viszont nappal készült képekben semmi ilyen nincs.

Mi lehet ez, vagy csak beállítás kérdése ? nagyon remélem h nem kell visszavinni.

2014. szept. 10. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hibás. 72 órás cseréről még nem késtél le.
2014. szept. 10. 23:34
 2/3 A kérdező kommentje:
hát kár, hogy ilyen.. visszaviszem, aztán remélem kicserélik egy másikra.
2014. szept. 11. 08:47
 3/3 A kérdező kommentje:
sőt, még meg is tudom mutatni az eladónak gépen ráközelitve a képekre
2014. szept. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!